Ranglister og statistik 2020 – udendørs

Årets statistik for udendørssæsonen 2020 med ranglisten, fotos og beskrivelser af årets præstationer og højdepunkter for klubbens unge atleter ligger nu klar til gennemsyn under menuen Om Klubben – ranglister. 2020 har i den grad stået i coronaens tegn med en stærkt amputeret forårssæson, hvor træningen blev lukket helt ned og stort set alle stævner blev aflyst eller udskudt. Det lykkedes at afvikle mange stævner i efteråret, men stort set alle holdkampe for ungdom blev aflyst – ikke mindst på grund af forsamlingsforbuddet, som gjorde at de arrangementer, som blev afviklet, var i en stærkt reduceret udgave. 2020 blev året hvor Holte Atletik efter 30 år igen fik en dansk senior mester i Højdespring. Det var 19-årige Marius Hytholm Petersen som med 2.09 indendørs sikrede Holte guldet og desuden topper udendørsranglisten for seniorer med årets højeste spring på 2.10. Se alle de mange andre flotte resultater for Holte Atletiks atleter i årets statistik som atter i år er samlet af Klaus Jacob Jensen. Tak for det!