Stævner

Klubtøj

Bestyrelsen i Holte Atletik har gennem et stykke tid ønsket at skifte tøjleverandør. Vi har nu indledt et samarbejde med Sportsmaster med Craft som tøjleverandør. Tobias fra Sportsmaster er vores kontaktperson og uddyber herunder lidt mere omkring muligheder for at få bestilt det nye klubtøj til træning og konkurrence.  Hvis I har spørgsmål til klubtøj er i altid velkomne til at kontakte Diana dianamorch@yahoo.dk. 

Vi tror, at vi sammen med Craft kan sørge for at Holte Atletik fremstår på den absolut bedste måde når atleterne skal repræsentere klubben – både til træning og til stævner. 
Derfor er det vigtigt for os, at atleterne er klædt godt på, og ser skarpe ud – både før, under og efter det sportslige. 
Derfor kan vi tilbyde en trænings-tøjpakke som I kan bestille via vedhæftede Excel-ark. Dette skal blot udfyldes, og herefter sendes til: teamsport.kobenhavn@sportmaster.dk

Herefter går der 2-3 uger, så har du tøjet med tryk. 
Derudover har klubben valgt en serie til konkurrence, som også kan bestilles. Dette får I mere at vide om, når vi har dette helt klart til jer. 

Derudover vil Sportmaster gerne give noget tilbage til klubben. Derfor vil 5% af hvad I som medlemmer handler for i Sportmaster Lyngby, gå tilbage til klubben. 
Det er dog vigtigt, at I gør personalet opmærksom på at I kommer fra Holte Atletik.

I kan også udfylde vedhæftede seddel, og sende til teamsport.kobenhavn@sportmaster.dk

Jeg ser frem til at møde jer alle, og ikke mindst et godt samarbejde. 


Venlig hilsen

Tobias Kaas Westh

Links:

Støt Holte Atletik, når du handler i Sportmaster

Klubsortiment 2018

Klubsortiment 2018 – illustrationer

Holte atletik  |  © 2018  |  Kontakt os  |  Persondatapolitik