Nyheder

none

Fantastisk udesæson 2019 for Holte Atletik

Udgivet den 20. november 2019

Ny klubrangliste for Holte Atletik udendørs 2019 viser atter et fantastisk år for klubbens atleter med flere end 25 nye klubrekorder.

Klubstatistikken viser at klubbens atleter nu har indtaget første pladser i Danmark i 11 discipliner i en aldersklasse og indeholder blandt andet også tilbageblik på højdepunkter fra nogle af sæsonens resultater og stævner.

Stor tak til Klaus Jacob Jensen for atter at have samlet og opsummeret de mange resultater og højdepunkter for klubben og medlemmerne i Klubranglisten 2019. 

Klubranglisten kan ses her

Holte Atletiks pigehold og trænere ved stævnet 8. september på Rudegård Stadion, hvor det blev til en flot tredje plads.

 

 

Super træningstur til Alicante

Udgivet den 22. april 2019

Veloverstået træningslejr i Alicante med mange minder om god træning, fælles oplevelser og hygge.

 

 

Ordinær generalforsamling i Holte Atletik

Udgivet den 2. april 2019

Tirsdag 9. april afholdes generalforsamling med start kl. 19:30 i fællesrummet i Hal 2. Vær med til at præge den positive udvikling i en atletikklub med mange dejlige unge og børn, dygtige trænere og engagerede medlemmer.

Vel mødt! Bestyrelsen.

 

 

God start på året for Holte Atletik ungdom i Ballerup Super Arena

Udgivet den 23. januar 2019

Holte Atletik var godt repræsenteret ved indestævnet for unge 19. og 20. januar i Ballerup Super Arena. Det blev til 1 guldmedalje, 3 sølv og flere personlige rekorder til unge Holte atleter. Gustav var flyvende på 200 m og Isabel, Julie og Sebastian fik sølv i deres discipliner. Thor startede året med ny PR i stangspring.

 

 

Veloverstået udesæson med mange flotte resultater

Udgivet den 13. november 2018

Status over udendørs sæsonen for Holte Atletik 2018 viser fremgang og mange flotte resultater ved stævner. Klaus Jacob Jensen har samlet de mange præstationer i en opdateret statistik på klubranglisten med en oversigt over de bedste resultater for alle i klubben, som har deltaget ved stævner.  Sæsonen har budt på mange personlige rekorder, medaljer og mesterskaber, men også flere bedste tider til statistikken. Godt gået. Husk at checke oversigten, som også har kommentarer og gode fotos fra udesæsonen.

 

 

Ny hjemmeside og Facebook for Holte Atletik

Udgivet den 29. juni 2018

Den nye bestyrelse i Holte Atletik ønsker at udvikle klubbens og medlemmernes muligheder for at fortælle om de mange gode aktiviteter og tilbud, som er en del af klublivet i Holte Atletik. Konkurrencer, stævner, tilmeldinger, træning – eller blot lidt nyt fra klubbens medlemmer eller bestyrelsen.

Og så vil vi selvfølgelig også benytte lejligheden til at fortælle lidt om klubbens fantastiske historie og muligheder, som en del af lokalsamfundet i Holte og atletikken i Danmark.

Vi håber I tager godt imod den nye www og facebook for Holte Atletik, fortæller om den og deler de gode budskaber, så vi får en dynamisk side og en god dialog.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Holte Atletik

 

 

ØST Ungdom

Udgivet den 29. juni 2018

Rammerne var sat på Ballerup Stadion, da der i weekenden 16-17 juni blev afholdt Øst mesterskaberne i Atletik.

Holte stillede med i alt 21 atleter, og kom hjem med en flot høst på 6 guld medaljer, 7 sølv medaljer og 2 bronze. I flere af disciplinerne havde Holte 2 atleter på præmieskamlen samtidig. En rigtig god ungdomsweekend inden de fleste snart går på sommerferie.

Vi har dog et par atleter som skal deltage ved Vârdsungdomsspeelen i Gøteborg i slutningen af juni.

Vi ønsker alle de aktive et stort tillykke med jeres flotte præstationer og held og lykke til dem som skal til Gøteborg.

 

 

Holte atletik  |  © 2018  |  Kontakt os  |  Persondatapolitik